Μπορείς να ακολουθήσεις μια δίαιτα ή εγκαταλείπεις γρήγορα, σύμφωνα με το ζώδιο σου;

0
22
views

Μπορείς να ακολουθήσεις μια δίαιτα ή εγκαταλείπεις γρήγορα, σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κριός
Ο Κριός δύσκολα αποφασίζει να κάνει δίαιτα ή να ακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα διατροφής μιας και του αρέσει το καλό φαγητό. Όταν ξεκινάει δίαιτα, σίγουρα δε θα την ακολουθήσει κατά γράμμα!

Ταύρος
Ο Ταύρος, ως και ο πιο καλοφαγάς, θα δυσκολευτεί αρκετά, αλλά αν βάλει στόχο και τρώει φαγητά που του αρέσουν αλλά με μέτρο, θα τα καταφέρει.

Δίδυμος
Ο Δίδυμος, δεν είναι από τους ανθρώπους που θα ακολουθήουν πιστά ένα πρόγραμμα διατροφής, παρόλαυτά χάνουν εύκολα κιλά επειδή κινούνται πολύ.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος, είναι και αυτός ιδιαίτερα καλοφαγάς και μπορεί να έχει στο σπίτι του ποικιλία από φαγητά και ιδιαίτερως γλυκίσματα. Το καλό είναι ότι μπορεί να τα έχει μέσα στο σπίτι αλλά δεν είναι λαίμαργος και μπορεί να κρατηθεί.

Παρθένος
Γενικότερα, οι Παρθένοι ενδιαφέρονται για το σώμα τους. Πολλές φορές μπορεί να είναι λαίμαργοι. Αν περιορίσουν τη λαιμαργία τους αυτή, θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα.

Λέων
Ο Λέων, σαν δυναμικό ζώδιο που είναι δεν τα παρατάει εύκολα. Αν βάλει ένα στόχο, θα τον πετύχει, αρκεί να τον βάλει και να τον θέλει πολύ.

Ζυγός
Υπάρχουν περίοδοι που ένας Ζυγός μπορεί να τρώει πολύ και άλλες όπου να μην τρώει καθόλου. Αν η περίοδος αυτή κρατήσει, χάνει σίγουρα κιλά.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει αρκετή επιμονή αλλά και πίστη στον εαυτό του, όπου στο τέλος τα καταφέρνει.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι καλοφαγάς αλλά πολλές φορές και λαίμαργος. Αν περιορίσει την τάση του αυτή, σίγουρα καταφέρνει πολλά.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι συχνά λαίμαργος και πολλές φορές λειτουργεί στο φαγητό, αναλόγως με την ψυχολογία του.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος, αν βάλει στόχο, σίγουρα τον πετυχαίνει αφού έχει επιμονή. Πολλές φορές όμως δυσκολεύεται στο να πειθαρχήσει, αλλά με την επιμονή του, στο τέλος τα καταφέρνει.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς θα βάλει μακροπρόθεσμο στόχο και θα τον ακολουθήσει. Μπορεί να μη χάσει γρήγορα κιλά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσει αργά και σταθερά.

Διαβάστε ακόμα