Ψυχολογικό Τεστ: Σε τι φάση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο στη ζωή σου;

0
40
views

Ψυχολογικό Τεστ: Σε τι φάση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο στη ζωή σου;

Ποια είναι η εικόνα που σε τραβάει περισσότερο;

Αποτελέσματα:

1.Ενδυνάμωση
Αν έχεις διαλέξει την εικόνα 1, ένας από τους σκοπούς σου είναι να ενδυναμώσεις τον ευατό σου και την πίστη σου σ’αυτόν. Μη φοβάσαι να πάρεις ρίσκα αλλά και να ακολουθήσεις τις συνέπειες των επιλογών σου. Σου αρέσει η ανεξαρτησία, αλλά φοβάσαι τις ευθύνες. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα και από άλλες πλευρές και σιγα σιγα θα καταλάβεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

2. Παρακίνηση
Αν διάλεξες την εικόνα 2, είσαι αρκετά υπομονετικός άνθρωπος μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου. Πολλές φορές, ίσως αυτό σε εμποδίζει να εξελιχθείς ως προσωπικότητα και μπορεί να νιώθεις κάποιες ανασφάλειες. Ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι θέλεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, αλλά πολλές φορές δεν ξέρεις τον τρόπο και χρειάζεσαι παρακίνηση. Προσπάθησε να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να είσαι εσύ ο πρώτος άνθρωπος που θα τον παρακινήσει.

3. Επιτυχία
Αν διάλεξες την εικόνα 3, σημαίνει ότι θες να επιτύχεις τους στόχους σου και αυτά που θέλεις αλλά για κάποιος λόγους δεν τα καταφέρνεις. Μην τα βάζεις κάτω, πρωτού έρθει η επιτυχία, θα πρέπει να ξέρεις ότι θα περάσουν πολλές αποτυχίες. Συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους σου και θα τα καταφέρεις.

4. Τόλμη
Αν διάλεξες την εικόνα 4, σημαίνει ότι θέλεις πολύ να επιτύχεις τους στόχους σου αλλά πολλές φορές δεν συνεχίζεις μέχρι το τέλος. Εμπιστεύσου τις ικανότητες αλλά και τα θέλω σου. Μπορείς να ρισκάρεις λίγο παραπάνω με το να μένεις πάντα αληθινός και αναλλοίωτος.

5. Επιμονή
Αν διάλεξες την εικόνα 5, σε χαρακτηρίζει μια δυναμική στάση προς τη ζωή. Ξέρεις τι θέλεις, αλλά πολλές φορές χάνεις την υπομονή σου. Ξέρεις όμως ότι η ζωή είναι δύσκολη και δεν εγκαταλείπεις εύκολα. Σκέψου ότι χωρίς αυτές, το ταξίδι σου εδώ, δεν θα είχε καμία αξία.

6. Αυθεντικότητα
Αν διάλεξες την εικόνα 6, βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Είσαι αληθινός και αυθεντικός και αυτό κρύβει μια τεράστια ομορφιά και μοναδικότητα.

7. Ευαισθηία
Αν διάλεξες την εικόνα 7, είσαι σε μια μεταβατική, πνευματική φάση αυτήν την περίοδο. Σκέφτεσαι αλλά και αναλύεις καταστάσεις του παρελθόντος, με ευαισθησία. Η διαίσθηση σου είναι αρκετά δυνατή και θα πρέπει να την εμπιστεύεσαι. Αυτή είναι που σε έχει γλιτώσει από πολλές καταστάσεις ως τώρα.

8. Δράση
Αν διάλεξες την εικόνα 8, είσαι σε μια περίοδο που νιώθεις ότι θα πρέπει να δράσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έχεις έντονες σκέψεις και συναισθήματα αυτό το διάστημα και σου αρέσει να αναλύεις ανθρώπους και καταστάσεις με σκοπό να εξελιχθείς εσύ ως άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμα