Καφεμαντεία Online – Μάθε το φλιτζάνι σου τώρα!

0
47
views

Η καφεμαντεία είναι μια τέχνη που μαθαίνεται από γενιά σε γενιά, από μητέρα σε κόρη, από γιαγιά σε εγγονή… Η καφεμαντεία δεν είναι απλώς ένας καφές με σύμβολα, όπως πολλοί νομίζουν!

Καφεμαντεία Online - η τέχνη του καφέ
Καφεμαντεία Online – η τέχνη του καφέ

Η τέχνη αυτή διαφέρει από χώρα σε χώρα, από λαό σε λαό αλλά και από κάθε έναν που ¨λέει¨ τον καφέ. Το αρχαίο αυτό χάρισμα, που όμως συναντιέται μέχρι και σήμερα, αφού λέγεται ότι είναι κληρονομικό, μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο σύμβουλο και καθοδηγητή για τον άνθρωπο.

Καφεμαντεία
Καφεμαντεία

Για κάθε δωρεά 15 ευρώ στην ιστοσελίδα μας, το astrawoman.gr σε συνεργασία με την κορυφαία και χαρισματική Κα Σταματία Λαμπράκη σας προσφέρει τώρα δωρεάν ένα διάβασμα καφέ! Θα εκπλαγείτε από τα καταπληκτικά αποτελέσματα!

Ακολουθήστε τα βήματα τώρα:
1. Φτιάξτε τον ελληνικό καφέ σας και καθίστε απολαύστε τον! Καλό είναι να μην αφήσετε πολύ καφέ αλλά να μην είναι και εντελώς στεγνό όταν θα το γυρίσετε. Προσοχή: τον καφέ να τον φτιάχνετε πριν δύσει ο ήλιος.
2. Γυρνάτε το φλυτζάνι  ανάποδα και  το περιστρέφετε τρεις φορές δεξιόστροφα μέχρι το κατακάθι του καφέ να πέσει από το φλυτζάνι και να σχηματιστούν σύμβολα. Τον αφήνετε να στεγνώσει.
3. Θα πρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες από όλες τις μεριές του εσωτερικού του φλιτζανιού για να μπορούν να είναι ευδιάκριτα τα σύμβολα (σχηματισμοί).
4. Μπείτε στο http://www.sendspace.com και ανεβάστε τις φωτογραφίες σας εκεί. Αφού τις ανεβάσετε εκεί, συμπληρώστε το download link στην παρακάτω φόρμα και πατήστε το κουμπί buy now για να συνεχίσετε τη δωρεά σας μέσω paypal.
5. Αφού έχουν ολοκληρωθεί τα παραπάνω βήματα, θα έχετε τις απαντήσεις και τη πλήρη ανάλυση του καφέ σας εντός 2 ημερών κατευθείαν στο email σας!


Download Link:


Διαβάστε ακόμα